Sverige
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    
billiga skor

Sekretesspolicy

Förbehåll F: Vad händer om min transaktionen misslyckas? A: Om bemyndigandet misslyckas, är den mest sannolika förklaringen att du har skrivit dina kortuppgifter felaktigt. Om detta händer, tryck på bakåtknappen i din webbläsare och du kommer att vara tillbaka i kortingångssida. Kontrollera att alla uppgifter stämmer, och göra de förändringar som behövs innan du fortsätter igen. Om alla uppgifter är korrekta då skulle vi råda dig att kontakta kortutgivaren för att kontrollera om någon anledning varför kortet inte godkändes.

säkra processer Varje on-line transaktion är sker över Internet med hjälp av SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Denna branschstandard metod säkerställer att den information som du skickar via webbläsaren skyddas samtidigt i transit och avkodas när de når våra server.Uses en säker betalning plattform och är bedrägeri skyddas med hjälp av den mest förbättrade styrinformationen och skyddsmetoder befintliga. Denna unika tjänst från Visa ger dig extra säkerhet när du köper på nätet. I vår butik, vi respekterar och kommer kontinuerligt att skydda din rätt till privatliv. Kundinformation endast läggas till databasen på begäran av dessa individuals.Upon din beställning på nätet, din personliga information kommer att sändas via en säker anslutning och krypterade, att läsas endast av vår egen server. Därefter för att skydda, strax före överföringen av dina personuppgifter, din webbläsare kommer att göra en bekräftad identifiering att kommunikationen görs enbart med vår hemsida. Vid receiption kommer informationen inte att vara tillgänglig för någon annan på nätet och hålls i ett privilegierat skydd.

säkra system Vår butik på nätet e-tail miljö vaktas av den högsta standarden av datakryptering och korrekt identifiering teknik som finns för att säkerställa att din shoppingupplevelse är säker, enkel och säker. Vi garanterar att när du kommunicerar med oss, din personliga information, inklusive ditt namn, leveransadress, e-postadress, betalningsposter kommer att hållas privat och säker.

Informationen från andra resurser Exemplen på den information vi får från andra källor som innehåller depatching och adressuppgifter som vi får från vår speditör eller annan tredje part, som kan korrigera vår skiva och gör det lätt att leverera din nästa beställning och kontaktar dig ..

Kontoinformation, inköp eller återvänder information söka nyckelord och resultat som ges av våra anslutna företag tjänstgöring, sida webbinformationen fått från våra kooperativa företag, att söka resultat och länkar, inklusive icke-fri sökning list.The informationen kan du få lätt från vår webbplats med den senaste beställningsinformationen, identifierbar personlig information (inklusive namn, e-postadress, lösenord, nummerupplysning etc.), betalningsinställningar och så vidare.